Linnea Strand

Långläsning

Kategori:

Mitt internet bara krånglar och krånglar. Jag hade skrivit ett långt och fint inlägg om min förra helg när jag var hemma i Finspång, men det ville inte upp, och nu har det hunnit gå ännu en helg. Så jag kör en snabbsammanfattning. Förra helgen tog jag långledigt från onsdag till söndag, hann med att mysa hos Gustav, sola en stund, köra en sjukt kul barrunda med b-rudarna, leka med Sofia och umgås lite med familjen också. Sen var det dags för skola igen, gick på arbetsintervju, sov en natt i skolan, överraskade Anna med tårta på hennes födelsedag och tjoff! så var det helg igen.
 
I fredags åkte jag och mor min en sväng till Ikano-huset, där jag köpte en liten body åt Cissis nyfödda bebis/mitt nyfödda gudbarn, och sen släppte mami av mig hos Gustav. Jag tvingade honom att se på Let's Dance och efter det var jag så trött att jag somnade som en stock. Gustav klagade på¨morgonen att jag hade tagit både all plats och allt täcke, men det är väl ändå sånt man får räkna med om man ska sova med mig, hehe. Lördagen blev rätt slapp och på eftermiddagen åkte vi till Finspång för att hälsa på Cissi & Tobbe och lille Charlie. Åh vilken söt unge, säger jag bara. Urgullig! På kvällen så såg vi, såklart, på ESC med Elin och Martin. Jag tyckte faktiskt Danmark var rätt bra, så dom kunde gott vinna.
 
Efter att ha tvingat Gustav att titta både på Let's Dance, bebis och ESC så var det väl inte mer än rätt att söndagen handlade om hans stora intresse - sport! Vi började med att äta finmat på restaurang med hans föräldrar, syster och systers pojkvän. Plankstek med oxfilé. Mumma, alltså. Sen traskade vi bort och såg fotbollsmatchen mellan IFK Norrköping och Åtvidaberg. Norrköping vann med 2-1 så det var en nöjd kille jag fick gå hem med. Men det slutade inte där, utan lagom till att vi kom hem så var det ju hockeyfinal på tv, så det blev ännu en match att titta på.
 
Och imorse när jag vaknade och skulle ta Campusbussen till skolan så hittade jag inte mina nycklar. Letade i varenda ficka och vrå på väskan, men dom var ingenstans. Tydligen hade jag glömt dom i mammas bil i fredags, så dom låg så fint där hemma i garaget i Finspång. Själv är jag hos Gustav igen, så jag har nånstans att sova, och så ska jag få mina nycklar imorgonbitti innan jag återvänder till Linköping. Men det här känns ändå väldigt typiskt mig... Jaja, som tur är så löser det sig! Nu hoppas jag att G kommer snart, men han jobbar minst 2 timmar till. Suck...!