Linnea Strand

Fullt hus

Kategori: Valencia

Nu är det verkligen fullt hus! I onsdags kom Emily hit. Eftersom jag gjorde min tenta samma dags så gick vi ut och firade det med vin, först på La Bodega och sen vidare till Natura Dub. På torsdagen var det dags att få lite papper påskrivna på International relations office, för att sen visa runt våra gäster i staden och till kvällen mötte vi upp några vänner för pizza-middag. 
 
Igår fyllde Emily år, så vi väckte henne med tårta och scones. Filiph och Johanna hade möte på skolan, men jag, Sofia och Elise hade förberett en liten skattjakt för Emily, som innehöll utmaningar (sång, dans, raggningsrepliker), en läskig guide, partyglasögon och partyhatt, ansiktsglitter, öl och ganska många shots. 
 
Efter det blev det lunch och en välbehövlig tupplur, för på kvällen kom Maria som pluggar i Madrid, och vi gick allihopa till Lasse där det var förförfest till förfesten som sen var hos Paul. Och till slut hamnade vi på klubben Le Premier. Jag hade aldrig varit där innan men det var nice och hela dagen var riktigt lyckad! Imorse var vi ganska sega, men framåt eftermiddagen kom vi iallafall iväg på en promenad till La ciudad de las artes y ciencias. Ikväll blir det en sista hejdå-middag på Café Paris men den lilla tappra skaran som fortfarande är kvar och imorgon måste jag gå upp tidigt tidigt för att ta mig till flygplatsen.